Bezmasá jídla
Česká kuchyně
Čínská kuchyně
Dezerty a moučníky
Drůbež
Fondue
Houby
Hovězí a telecí maso
Italská kuchyně
Jídla z brambor
Luštěniny a rýže
Marmelády, džemy a chutney
Mleté a uzené maso
Omáčky, zálivky a dipy
Ostatní maso
Ostatní pokrmy
Poháry a nápoje
Polévky
Pomazánky
Předkrmy a chuťovky
Ryby a plody moře
Saláty a přílohy
Slané pečení a domácí pečivo
Těstoviny a noky
Vánoční cukroví
Vepřové maso
Vnitřnosti
Zvěřina
Recepty - Houby
Houbaření má v Čechách i na Moravě dlouhou tradici. Konec léta a podzim patří k obdobím, kdy se velká část lidí vydává do lesa na sběr hub. Čerstvé houby pak nacházejí široké využití v kuchyni – připravujeme z nich smaženici, polévky, omáčky, guláše i moderní vegetariánská jídla.
Naše recepty z hub ukazují, jak tuto surovinu využít naplno. Najdeme zde klasické houbové recepty i lehčí varianty, jako jsou saláty, pomazánky nebo houbové rizoto. Nechybí ani praktické návody, jak houby zpracovat a uchovat na zimu – sušením, mražením nebo nakládáním.
Náš tip
Bytové doplňky a dekorace ze dřeva od českého výrobce. Servírovací prkénka, dřevěné misky a další dekorace.
Reklama



























